Coș cumpărături - 0,00 RON

Nu ai nici un articol în coșul tău.

<-- Pagina precedentă

Service

Echipa service fitnessOferim soluții specializate de service menite să satisfacă nevoile individuale de service ale clienților noștrii! Suntem cea mai cunoscută companie de service în domeniul echipamentelor de fitness. Determinarea noastră de a oferii un service de calitate superioară este demonstrată cu fiecare client, fiecare apel, în fiecare zi. Avem tehnicienii cei mai bine calificaţi, certificaţi şi cu performanțe aprofundate în domeniu. 

În calitate de leader în furnizarea serviciilor de service ale echipamentelor de fitness din România putem servisa, repara și întreține orice  echipament de fitness indiferent de producator. A va întreține echipamentele de fitness nu este nici dificil și necesita putin timp. Ba mai mult, îți asigură longevitatea echipamentelor și fidelitatea și continuitatea clienților. 

Programul de întreținere preventivă pe care vi-l propunem este special conceput pentru a păstra echipamentele tale în perfectă stare de funcționare și siguranță și pentru a elimina frecvența și reparațiile între vizitele planificate.

Stocurile de piese de schimb în continuă creștere măresc eficiența lucrărilor de întreținere și depanare ale aparatelor de fitness. Caută în baza noastră de date piesa ce se potrivește echipamentului tău.

Solicita o intreventie chiar ACUM!